Barcelona…..

barcalo.jpgWeer de klere mobiel’s . Het opstaan werd steeds moeilijker en het duurde steeds langer voordat we het daglicht weer konden aanschouwen. Zonnebrillen was een must. Laatste dag wat staat er op het program Park Gruell en shoppen natuurlijk. En eind van de dag weer terug naar sneeuwend Nederland. En shoppen kan je er goed op de Ramlas wel de groep opgesplitst wat dat was natuurlijk geen doen , nog even lekker op een terrasje geniet van de zon en de Spaanse patsers op naar barcelona airport waar we gewoon weer verder konden shoppen . Oké een kwartier vertraging, toen weer een andere gate ,na een uur vertraging mochten we eindelijk het vliegtuig in .Na een paar van die dagen en je gaat zitten begin je aardig in te kakken maar we zaten in het vlieg tuig even aan de mannen thuis melden “we zitten hoor” . Ineens allemaal van die mannetjes met gele jasjes in het vliegtuig oké jongens euh meiden dit is niet oké. En ja hoor na een half uur kwam zelfs de piloot ons persoonlijk toe spreken. Er was een of andere gladiool die de brandstof slang tussen het wiel had gepleurd en nu na het laden van de kerosine ,bagage en passagiers er niet meer tussen uit te halen was. We moesten er weer uit “sorry mannen mamma komt voorlopig nog niet” na twee uur en ondertussen de red bull gevonden te hebben stapte we weer vrolijk en stuiterend het vliegtuig in. En ja hoor we vlogen terug. Wachtend op schiphol op onze “taxi” hoorden we hem van verte al aankomen en eindelijk om een uur of twee was ik thuis alle mannen ik coma en ik gesloopt . De volgende dag het kind naar school gebracht en s’avond naar de dutch bloggie award. Nou jongens mamma gaat slapen van het weekend dat snappen jullie ook wel.

Advertenties

14 Reacties op “Barcelona…..

 1. je hebt toch wel genoten?

 2. @mostert:jij ook een fijne zondag ,en pascal de volgende reis staat al op de agenda voor de volgende werkbespreking.

  Groetjes Chantal.

 3. Zo je bent in het park van Gaudi geweest lees ik , en zeg je gelijk dat ik de rest niet heb gelezen en wil weten wat je ervan vond.Mooi zeker ik ben weg van die stijl vna hem namelijk en heb ook een boek van Gaudi.
  Anyway zullen wij mekaar eens gaan linken want ik vergeet het nogal,ga trouw iedereen af maar wie er dan niet tussenstaat stom afijn jij begrijpt het wellicht ik lees het wel.
  Geniet vandaag is lekker weer en groetjes van Roos.

 4. Ze zit bijna op de fiets 🙂

 5. Dat oponthoudt met dat vliegen is wel erg vervelend, dat maakt het gedoe nog vervelender!

 6. En, waar gaat de volgende reis naartoe?
  Mario

 7. En vanochtend zo ergens gelezen te hebben en weet niet meer waar heb je lekker een btje uitgeslapen 😀

 8. @pluisje: was zeker heerlijk 🙂

  Groetjes Chantal.

 9. Lekker fietsen zo op de zondag LOL

 10. Iedereen heeft gefietst behalve Patrick, whaaaahaahaha

 11. Erg leuk reisverslag Chantal !!!
  Grt Rob.

 12. Bedankt rob en wat een watje is patrick.

  Groetjes Chantal.

 13. morge Chantal,
  ik heb je andere verslagjes ook gelezen en zo te lezen heb je het toch wel heel leuk gehad ondanks wat strubbelingen, hahahah
  Barcelona is wel in trek geloof ik, bij Lariekoek.punt.nl staat ook een verslag en heel veel foto’s.
  Maak er een leuke dag van meiss
  Groetjes, Corina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s