Gek Gekker Gekst.

sdsds.jpgWe zijn al heel wat gewent op deze gekke wereld. Maar soms zijn er van die dingen waarvan je denkt het moet niet gekker worden. Zo zag ik laatst een programma over FURIES je denkt wat is dit nu weer. Volwassen mensen die zich in een konijnenpak hijsen oké te weinig geknuffeld in hun jeugd daar kan ik me nog iets bij voorstellen .Het werd nog gekker mensen in een konijnenpak die seks hebben met een lekker vosje. Gaan ze zich dood schikken als ze hun pak uit doen of zo. Er is toch niks beters dan skin-do skin dan dat je een pluche konijn aan het ….. ben. Nou ik kan me hier niks bij voorstellen en laat staan dat ik daarvan in de stemming kom en ik hoop mijn vent ook niet. Hij heeft wel het filmpje op zijn site gezet want dan komt erbij mij echt niet op.

24 Reacties op “Gek Gekker Gekst.

 1. Tsjonge wat zielg… 😐

 2. Hou je niet van konijn of…?

 3. @vedat:ik hou zeker van konijnen maar niet om mee te ……

  Groetjes Chantal.

 4. Pingback: » Furry of Furries ? MADBELLO:

 5. Bedankt voor de tip! Leuk voor de Paasdagen….

 6. euh… dit ontgaat mij ook helemaal hoor! Wat een weirdo’s

 7. ten eerste zijn wij geen weirdo’s
  we zijn niet zielig
  en we zijn al helemaal niet te weinig geknuffeld toen we jong waren
  het is gewoon een ding waar je van moet houden en hoe je je moet voelen en ga err dus niet over zeiken voordat je iets geproobeert hebt en het draait ook niet aleen maar om sex. ok ik geef toe dat een groot deel daar over gaat kijk maar op http://www.yiffstar.com

  maar niet alles het gaat ook om mensen leren kennen vrienden maken en om veel meer dingen als je echt er over wilt zeuren doe eerst wat onderzoek op sites als
  http://www.furry.wikia.com

  en als je zeurt doe het dan tegen furrys ga discuseren of zo

 8. en anders kom je maar tegen mij zeiken op

  furry_loer2007@hotmail.com

  laat je horen als je echt zo dapper bent 😦

 9. jullie weten dus echt niet wat furry inhoud dat filmpje en die foto hebben er niks mee te maken kijk op de engelse wikipedia en zoek naar furry fandom dat is furry

  losers en wie nog zo’n artikel plaatst die onze sub-cultuur beledigt, roept de toorn van bagi op zich af

  vihh0 hicco’j (furry rulles in het sauriaans)

 10. oh en furry fan 1990 koop een fursuit sn kom over 3 weken naar de fur conventie als je een echte fan bent

  dit is niet een oficieel evenement maar door fans opgericht lache
  fursuit verplicht (en is ook lekker warm met dit koude weer)

 11. wat maakt het toch uit wat mensen in je vrijetijd doen, jij vind het lkkr om uitgebreid in je neus te pulken wij vinden het fijn om in een furry pak te zitten

  nou laat ons toch lekker.

 12. @white Raven Natasja: In mijn neus pulken is niet mijn ding geef mijn maar skin-to skin sex.

  Groetjes Chantal.

 13. Good reply Furry1990 woops dit is nederlands :p
  Okay dus NEE wij zijn ni echt freaks, de freaks zijn diegenen die koortsachtig naar ons zoeken om overgebruikte woordjes als Furfag tegen ons te gebruiken.

 14. its from a porn company i am a fursuiter and no any fur is so wierd we like to waer a costum beceas we like to roleplay i am a knight to i wear sometimes a knight armor its fun

 15. jongens…jullie zien het helemaal verkeerd D= deze dude laat het van de slecte kant zien.
  kijk, er zijn mensen die het leuk vinden om een keertje lekker iets/iemand anders te zijn! lekker zo gek doen als maar kan, lekker iedereen knuffelen want zo’n beetje alle furs houden daarvan, en niemand kan zien wie je bent.
  zie het maar als carnaval.
  en de meeste furs hebben demeeste interesses en humor, dus zijn ze een soort 1heid, dat ist leuke, mensen ontmoeten met dezelfde interesses.
  en tuurlijk gebeuren die dingen zoals yiff, maar dat gebeurd zelden, er gebeuren ergere dingen, pedofielen, kidnappers, etcetc! en als 1 van de 30 furries van yiff houd, zijn niet alle furries zo.
  en als 1 van de 50 furries aan yiff dóet, zijn dat zeker niet alle furries.

  denk zelf eens na.

 16. Jezus! WAAROM DENK IEDEREEN DAT FURRIES ALLEEN MAAR OM SEX DENKEN?! ik ben 14 jaar oud en zelfs ik weet dat furries normale mensen zijn! Het lijkt mij niet zo fijn om in van die pakken te lopen, maar ik ben wel aan de kant van furryfandom (Ik maak furrytekeningen trouwens). MAAR WE ZIJN GODVERDOMME GEEN FREAKS!!!!!!! We zijn normale mensen, we gaan naar school, de bios enz. als normale mensen, omdat wij ook normaal zijn. oh ja en nog iets wat ik als ”normaal” persoon nu zie. Je schrijft: Gewend met een: D niet met een T!

 17. ik snap ook niet waarom sommige mensen er over zeiken ja. ik vindt het mooi dat zulke mensen in die pakken rondlopen ik vindt het zelfs Prachtig. ik wil ook gaan sparen voor zo,n pak en dan naar zo,n evenement gaan. laat die losers maar lullen maar als die gasten ons in het echt tegenkomen dan zijn ze niet zo dapper meer als over internet. of heb ik daar niet gelijk in….?!?!?

 18. Ik hou het kort en simpel:

  En Chantal, door jou krijgen de mensen een verkeerde indruk op fursuiters. Ik zeg niet dat het allemaal door jou komt, maar het is gewoon dat jij en heel verkeerde visie hebt over fursuiters.

  Ik weet een beetje wat fursuiters zijn en ik ben niet fanatiek geïnteresseerd in fursuiting. Het punt is gewoon dat ze lol willen hebben en dat zal jij het maar moet accepteren. Sommige vinden het ziek en fout en sommigen vinden dat de fursuiters creativiteit uitstralen.

  En dat Seks in dieren pakjes gedoe is…voor mijn mening wat vaag, want ik ben maar 15. Als sommige mensen geil worden van dierenpakjes dan is het hun zaak.

  Wat mij dwars zit is dat jij gewoon keiharde bullshit zit te uitkramen waarvan je nog niet eens weet wat ze echt doen. Ok, misschien is dit een deel van het fursuiten, maar dat gebeurt amper. Denk je dan dat als je naar een fursuit conventie gaat, dat je dan meteen een fursuit gang-bang voor je neus ziet?

  Als je zegt dat dit een vrije meningsuiting is dan gaat dit wel een tikkie te ver: de lezers overtuigen dat fursuiters niks anders doen dan intiem lichamelijke contact maken. Dit is geen vrije meningsuiting, dit is een belediging en een vooroordeel.

  Dus mijn conclusie:

  -Fursuiters geen full-time dierenneukers,

  -Jij praat ( maak-me-niet-uit-welke-stront-het-is-als-het-maar-stront-is )

  Vriendelijke Groeten van

  (…)

 19. http://www.tmf.nl/video/21855/
  dat is wat ze doen

  een weetje het is gewoon vet om in zo’n pak rond te lopen en lol te maken

  oke en als er dan paar mafkezen tussen zitten kunnen we ook niks aan doen
  maar dat betekend niet dat elke furry zo is

 20. Hello,

  ik kwam bij toeval op je website terecht en las je berichtje. Je hebt een punt hoor, ik vind het ook een beetje apart als mensen geil worden van andere mensen in een mascottepak, maar laat ze lekker. Je hoeft er niets mee te maken te hebben als je het niet wil.

  Bovendien zijn er genoeg furries (een paar vrienden van mij bijvoorbeeld) die in hun furrypak helemaal niet aan seks denken.

  Misschien, als je het interessant genoeg vindt tenminste, moet je wat meer informatie zoeken voor je er zomaar vanalles over zegt. Anders krijg je heel snel een welles-nietes spelletje op je website, mensen die gaan schelden om niks, mensen die jou een discriminerende trut gaan noemen, dat soort dingen.

  Mensen hebben nou eenmaal overal op de wereld rare fetisjen, en daar kunnen ze niets aan doen. Ze vallen er niemand mee lastig die er niets mee te maken wil hebben.

  Daarbij denk ik dat je iemand even je spelling moet laten checken voordat je dingen op internet zet, ik doe dat ook altijd want ik ben zo dyslectisch als wat, en anders krijg je de hele tijd dat gezeur van “Je bent niet eens intelligent genoeg om te spellen dus hou je muil over dingen waar je niks van weet”.

  Succes verder met je website, het ziet er heel leuk uit.
  Groetjes, Nena.

 21. Weetje Chantal.
  Ik denk dat je bang bent het gevoel te begrijpen.
  Je vind het raar, omdat je het zelf niet durft.
  Mischien heeft dit met onzekerheid te maken?
  Hoedan ook, JIJ hebt niet het recht hier over te oordelen. Iedereen heeft wat anders, en dat weet je zelf maar al te goed. (Ik neem aan dat je eens met een bezemsteel gespeeld hebt, of iets dergelijks.)

  THINK before you UPLOAD something on the web. When your words are COLD, the BURN will follow 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s